Salgs- og leveringsbetingelser

Nettbutikken driftes av Norges Ishockeyforbund, www.hockey.no

Vi samler personopplysninger fra deg når du bestiller for å kunne fullføre leveransen av bestillingen. Dette inkluderer ditt navn og adresse for å kunne bestille frakt for varene, mobilnummeret for leveringsvarsling og e-postadresse for bekreftelse / kvittering. Den personlige informasjonen deles med fraktleverandør for å kunne gjennomføre leveransen. 

For produktblad og produktinformasjon henviser vi til produsentenes egne hjemmesider da vi ikke vil kunne klare å holde all informasjon på våre sider oppdatert ved den driftsformen vi har valgt.

Dersom du er misfornøyd med kjøpet ditt, kan du innen 10 dager returnere varen. Du har også muligheten til å bytte varen. Du som kunde betaler fraktkostnader for retur.

Alt som returneres eller byttes må være ubrukt, i originalforpakning og returen må inneholde kopi av faktura / ordre. Returadresse er: Norges Ishockeyforbund, Sognsveien 73, 0840 Oslo

Defekte produkter, som dekkes av produktgaranti, erstattes. Blir varen ødelagt under transport, må kravet rettes mot transportør.

Alle priser er inkludert 25 prosent merverdiavgift. 

Det vil ikke være mulighet for å ta ut varer på kreditt verken for individer, klubber eller andre. Dersom du representerer en klubb og ønsker å gjøre et større innkjøp kan dette gjøres direkte i Dommerbutikken via fakturaløsning, alternativt kan du gjøre en avtale via dommer@hockey.no for en forhåndsinnbetaling. 

Vi bruker NETS som betalingsleverandør som bruker SSL-teknologi for å sikre at kredittkort og personopplysninger ikke lekker ut. Hvis du velger kortbetaling, blir pengene trukket direkte fra kortet.

Når en bestilling er gjennomført sendes en bestillingsbekreftelse til den angitte e-postadressen. Du vil også motta en bekreftelse når varen er sendt fra vårt lager. Du kan følge bestillingen din via lenken du mottar på bekreftelsen.

Frakt-/ekspedisjonskostnad er kr 150,00 på alle ordre/varer som sendes som adressert postpakke med sporing. Dommerbutikken sender ut varer en gang pr uke, videre avhenger leveransen av befrakters lokale leveringstid.